E旅行网-北京淘游

保险
楼主: 376856

[其他] [Choice系]北欧酒店这么便宜?!

经过半个月时间,不停买分最终告诉我: 中国地区信用卡不参与此次活动,我宣告失败,打算放弃了(不过还是感谢楼主的分享)
1、注册不同的号,
2、姓和名倒置
3、换不同信用卡V M AE
4、换不同IP,包括梯子
5、注册不同的国家
6、电话拨打客服,Email、 Tw\FB 客服
Hello, Bobo! Thanks for sharing all these details. We understand if this situation may be upsetting for you, but we are doing our best to help you out. After checking one more time the mailing address you have on your Credit Card account, we are able to see that this one has an address from China; based on the Terms and Conditions of the Choice Privileges program, we have established the countries that can participate. As it turns out,  China is not one of them. Here you have the link where you can get more information about it http://ch.social/6182Educ8. As an alternative, you can try to use a different Credit Card with a different mailing address. Again, we apologize for any inconvenience this matter has caused. ~Joe

gbyes 发表于 2019-4-15 16:00
经过半个月时间,不停买分最终告诉我: 中国地区信用卡不参与此次活动,我宣告失败,打算放弃了(不过还是 ...

那可能也是分卡吧,我当时买分用建行的信用卡,没问题。

376856 发表于 2019-4-16 08:52
那可能也是分卡吧,我当时买分用建行的信用卡,没问题。

建行返 8% ,首选

我买分也不行,换了四家银行的都试过,建行、交行、浦发、中信都砍了

如果账户里面没有积分,就看不到房子的积分价格。难道我一定要先买分吗?万一买了分看到积分的价格不划算不就不划算了吗?有啥方法在没有买分的情况下看到房间积分价格?

想定布拉格和维也纳酒店,楼主帮看看有没有?

小艾9932 发表于 2019-4-19 19:57
想定布拉格和维也纳酒店,楼主帮看看有没有?

全是8000分的房,现金大概120~140欧左右。
可以看下图,有没有适合的。

想订美国Niagara Falls city和East Syracuse附近的酒店,三个大人两个小孩,麻烦楼主帮忙看看一个家庭房间或者两个标间的积分价格好吗?

请问捷克奥地利有没有这家酒店啊?

winsana 发表于 2019-4-25 06:44
请问捷克奥地利有没有这家酒店啊?

87楼有图