E旅行网-北京淘游

保险
楼主: ohyeahsun

[其他] [Bug]巴厘岛0元含早酒店。风险自担。(羊已死)

楼主
成功订了,收到email说confirmed了!

沙发
This is confirmation of your booking made through LateRooms.com today, 4 Mar 2013
You have made a booking with LateRooms.com, who act as an agent on behalf of your chosen hotel.
The contract for your accommodation is between you (the customer) and the hotel, or other accommodation provider.

板凳
fly 发表于 2013-3-4 09:20
强姐,你什么时候定的?

刚刚               

地板
valley789 发表于 2013-3-4 09:26
刚需,定了两晚,也收到订单号了,我是四月1和2号的啊

我是3号

valley789 发表于 2013-3-4 09:37
真是够巧的,你订的是什么房?你觉得认的可能性大吗?

难说               

fly 发表于 2013-3-4 09:37
几点几分?为什么我就没确认呢?

9点