E旅行网-北京淘游

保险
楼主: shzhen27

上次抢到ASIAGO促销房的朋友们,有噩耗!

backpacker老梁 发表于 2012-12-20 16:52 static/image/common/back.gif
我也是明年3月的,真着急。。~~

发邮箱了 回复我那一个订单没找到

妈的,我有3晚啊,不会都砍了吧

我发邮件问了,他们回复我了。
Dear  xxx,

Warmest Greetings from Citin Hotel Pudu, Kuala Lumpur!

Kindly be informed that, your booking is comformed.

Should you required more information please do not hesitate to contact us and looking forward to welcome and serve you soon.

Thank You.

Best Regards,

Mr Heisvaran | Reservation
T 603 2031 7777 | F 603 2031 7911/12

reservations@citinpudu.com | www.citinpudu.com