E旅行网-北京淘游

保险

欧洲开口神票是否卖完了?

楼主
提示:
Sorry, CheapTickets could not confirm your itinerary with the airline(s)
We attempted to verify that seats in the booking class associated with the fare quoted were still available on each flight of your selected itinerary. However, due to changes in booking class availability by the airlines, the itinerary at this price is no longer available. Please note that other itineraries displayed below may still be available, so please select a different option.

是否卖完了??

2017年春节的
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 分享分享 支持支持 反对反对 分享到新浪微博

沙发
不是,你换IE试试看

板凳
lulurabbit 发表于 2016-6-11 23:27
不是,你换IE试试看

换了日期貌似可以。元宵节没有票了

地板
热门日期大家购买太热情了吧~~

换IE,换万事达,票还很多

坐标上海,对英国不感兴趣。只想去欧洲大陆,比如法国、西班牙一带,有啥建议出入地点和日期吗?

aprilzhou429 发表于 2016-6-12 09:58
坐标上海,对英国不感兴趣。只想去欧洲大陆,比如法国、西班牙一带,有啥建议出入地点和日期吗? ...

同问。。。我也坐标上海。对西班牙,感兴趣。如何走?

就在附近国家,上海到北京的距离!

dorayme123 发表于 2016-6-12 09:16
换IE,换万事达,票还很多

大侠,我坐标上海。对西班牙,感兴趣。如何走?谢谢

mickey2112 发表于 2016-6-12 13:42
大侠,我坐标上海。对西班牙,感兴趣。如何走?谢谢

自驾啊,醉了。。