E旅行网-北京淘游

保险

香港往返雅加达直飞改中转

楼主
请问,虎航香港往返雅加达,直飞改中转后,有人改签或者退票成功吗?
分享到:  QQ好友和群QQ好友和群 QQ空间QQ空间 腾讯微博腾讯微博 腾讯朋友腾讯朋友 微信微信
收藏收藏 分享分享 支持支持 反对反对 分享到新浪微博

沙发
我买的是泗水直飞香港 取消了

电联虎航之后说可以免费改签前后7天的

泗水-新加坡-香港(tiger connect费用自己出)

板凳
欢乐的二逼 发表于 2014-3-11 14:12
我买的是泗水直飞香港 取消了

电联虎航之后说可以免费改签前后7天的

非常感谢。但我之前收到过邮件,如下:
Dear ,

We refer to the notification sent pertaining to the changes to your booking.

The changes made to your booking would now require a stopover in Singapore to connect to your intended destination.

Please note we have included Tigerconnect to your booking at no additional charges to you.

With Tigerconnect, you would not need to clear the immigration in Singapore. Upon arrival in Singapore Changi Airport, you are required to proceed to Transfer Lounge E at the transit area. Our check in agents will process to check you in for your onward flight, issue the boarding pass and arrange for your check in baggage, if any, to be transferred to the onward flight.

Once again, we apologise for the inconvenience caused and we look forward to seeing you on-board Tigerair Mandala soon.

Yours sincerely,
邮件里说tiger connect不用额外交钱,我没理解错吧?

地板
pinkieyu 发表于 2014-3-11 14:26
非常感谢。但我之前收到过邮件,如下:
Dear ,

你这封邮件的确写得不收钱

但是为什么我收到的只是航班取消。。和你不一样的

欢乐的二逼 发表于 2014-3-11 14:30
你这封邮件的确写得不收钱

但是为什么我收到的只是航班取消。。和你不一样的 ...

我收到两次邮件,第一次告诉我直飞改中转,第二次就是前面那个。我现在需要改签,不知道改签之后会不会免费,打算电话试试看。请问,改签是不是只要起飞之前都可以?

pinkieyu 发表于 2014-3-11 14:36
我收到两次邮件,第一次告诉我直飞改中转,第二次就是前面那个。我现在需要改签,不知道改签之后会不会免 ...

航班起飞前4小时

欢乐的二逼 发表于 2014-3-11 14:39
航班起飞前4小时

多谢多谢